Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Megújult a Depo.hu

Vágólapra másolva!
Új színeket, átszabott felhasználói felületet és új keresőmotort kapott az első hazai online piactér, amely idén ünnepli tízedik születésnapját.
Vágólapra másolva!

Zöld és narancs - ezek lettek a Depo.hu új színei, amelynek kezelőfelületét is átalakították a tervezők, hogy átláthatóbban lehessen navigálni a szájton. A változtatások egyértelműen az új vásárlói csoportok igényeit szeretnék kielégíteni. "Ugyan a legtöbben eddig elsősorban a számítástechnikai és műszaki cikkek gyűjtőhelyeként ismerték az oldalt, és a korábbi főoldal is ezt a látszatot keltette, a forgalom egyre nagyobb részét új kategóriák - mint például a lakberendezés, a ruházat és kiegészítők, az egészség és szépség vagy akár az élelmiszer - adják. Ezeket a megújult Depo.hu-n még hangsúlyosabban jelenítjük meg" - nyilatkozta a redesign kapcsán Szabari László, az üzemeltető Hírek Média Depo.hu üzletágának igazgatója.

Az első magyar online áruházban több mint 250 forgalmazó 200 ezer ajánlata található meg, amelyek között mostantól a blog- és fórumkeresőként megismert Miner.hu keresője segítségével lehet eligazodni. Szintén újdonságnak számítanak a kínálatban a különböző szolgáltatások, például szervizek, és a felhasználók árfigyelést is beállíthatnak: e-mailben kapnak értesítést, ha egy termék ára a kívánt értékre csökkent. Az oldal valamennyire az árak összehasonlításra is használható, mivel azon belül több (nem ritkán 2-3) kereskedő is kínálja ugyanazt a terméket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről