Megvette a gyerekek közösségi hálóját a Disney

Vágólapra másolva!
A Togetherville.com a közösségi oldalak élményét kínálja tíz év alatti gyerekeknek úgy, hogy közben a szüleik felügyelhetik őket.
Vágólapra másolva!

A Togetherville felvásárlásáról először a Techcrunch hírportál adott hírt, és azt az érintett felek is megerősítették. A 2007-ben indult szájt tavaly lépett ki a béta státuszból, és sajátos módon kapcsolja össze a Facebookot és a gyerekeknek szánt funkciókat.

A felnőttek a facebookos azonosítójukkal léphetnek be, míg a gyerekeknek saját felhasználói fiók készül úgy, hogy az a szüleikéhez csatlakozik. A szülők felügyelhetik a gyerekek online tevékenységét, így minden egyes ismerős visszaigazolásához szülői felügyelet kell. Az oldalon belül a gyerekek üzeneteket küldhetnek, játszhatnak, videókat nézhetnek.

A szájton az egyik rendezőelv az iskolák szerint csoportosítja a gyerekeket, így a szülők az iskolatársakkal vagy más szülőkkel is kapcsolatba léphetnek az oldalon keresztül. A felvásárlás részletei egyelőre nem ismertek, így azt sem tudni, mennyit adott a Walt Disney Company a feltörekvő közösségi oldalért.