Elindult a Penthouse 3D-s pornócsatornája

Vágólapra másolva!
Havonta 30 órányi 3D-s műsort kínál az első térhatású felnőtt csatorna, amelyet egyelőre csak Európában lehet fogni az Astra műholdján.
Vágólapra másolva!

A Penthouse pornócsatornája minden nap éjjel 11-től reggel 5-ig sugároz majd kódolt adást az európai kábelszolgáltatóknak március elsejétől, és kemény- és szoftpornót egyaránt vetítenek rajta. A csatorna közlése szerint havonta frissítik majd az összesen 30 órás műsorkínálatot, és egyelőre nem közölték, hogy teljes egészében saját gyártású filmeket adnak-e majd, vagy részben vásárolják ezeket.

A 3D-s videotartalmak egyelőre nem terjedtek el, főleg a térhatású tévékészülékek magas ára miatt. A nagy televíziós társaságok közül már több elindított 3D-s adást, így a brit BSkyB, a francia Canal+, a skandináviai Viasat3D, vagy a holland Brava TV is, maga az Astra műsorszolgáltató pedig saját 3D-s bemutató csatornát üzemeltet.

Felnőtt tartalmakkal viszont elsőként a Penthouse jelentkezik, amely legutóbb 2009-ben újított, amikor elindította két, HD-felbontású erotikus csatornáját.