Egy szuperkütyüvel egyszerre gépelhet iPaden és mobilon

Logitech K480
Vágólapra másolva!
A Logitech billentyűzetével iPaden, androidos mobilon és windowsos gépen is pötyöghetünk. Egyszerre.
Vágólapra másolva!

Van tabletje, okostelefonja és számítógépe, és mindegyik kütyün ömlenek be az üzenetek? Ezentúl kényelmesen válaszolhat mindegyikre, ha beszerzi a Logitech legújabb billentyűzetét.

Három kütyüre írogathat egyszerre

A K480-as egy akkumulátorról működő, vezeték nélküli billentyűzet, amelynek egyik oldalába egy gumírozott mélyedést terveztek. Ebbe gyakorlatilag típustól függetlenül bármilyen táblagépet és okostelefont be lehet helyezni, ha ezek nem vastagabbak 11 milliméternél. A gyártó szerint a táblagépekből akár 26 centiméter széles, 11 colos típusok is kompatibilisek a billentyűzettel akár 2,5 kilogrammos tömegig.


Ezt ugyanis alapvetően nem ölben, hanem asztalon való használatra tervezik, és egyszerre akár három különböző eszközzel is képes kommunikálni Bluetoothon keresztül. Akár windowsos számítógépen és Macen (sőt, Chrome OS-t futtató gépen) is lehet gépelni rajta, ha az adott típus támogatja az ehhez szükséges Bluetooth-szabványt. A támogatott platformok listájáról egyedül a Windows Phone hiányzik.

Áttekerek SMS-t írni


Az eszközök közötti váltásra egy egyszerű tekerő szolgál a billentyűzet baloldalán. Ezzel gyorsan meg lehet válaszolni a telefonra érkező SMS-t, majd folytatni a munkát a tableten megkezdett dokumentumon. A kütyü szeptemberben kerül a boltokba ötven eurós, tehát nagyjából 15 ezer forintnak megfelelő áron.

A Logitech K480 Forrás: Logitech