Igazi DJ appal hódítanak a magyarok a CES-en

mashroom startup magyar ces
A legjobb mixeket el is menthetjük
Vágólapra másolva!
Egy magyar startup olyan alkalmazást mutatott be a CES kütyüexpón, amivel bárki profi mixeket készíthet. A program egy összetett algoritmussal keresi meg az egymáshoz illő dalokat, amelyek közül mi választjuk ki, melyiket keverjük egymásba.
Vágólapra másolva!

Egy magyar zenelejátszó alkalmazás is bemutatkozott a legnagyobb kütyüexpón, a CES-en. A MashrooM Music Playert a MixyLabs Kft. nevű startup fejleszti, jelenleg második körös befektetésre vár a projekt.

Az app különlegessége

egy összetett algoritmus, ami az eszközön tárolt zenéket elemzi,

majd kiválogatja az egymáshoz illő dalokat. A felhasználó az ajánlások közül kedvére kiválaszthatja, hogy melyik legyen a következő dal, így az app észrevétlenül keveri át egyik számot a másikba, folyamatos zenét biztosítva.

A legjobb mixeket el is menthetjük Forrás: MixyLabs

Magára hagyva automatikusan elvégzi ezt a feladatot, ám bármikor visszavehető az irányítás. Van lehetőség lejátszási listák elmentésére is, így

a legjobb válogatásokat máskor is visszahallgathatjuk.

A startup szerint ez elsősorban azoknak könnyíti meg az életét, akik nem értenek annyira a dalokhoz, nem találnak új előadókat, de amúgy szeretnek zenét hallgatni. A startup tervei közt az is szerepel, hogy zenei streamszolgáltatásokon is elérhető legyen a technológia.

Az alkalmazás ingyen letölthető - egyelőre csak iPhone-ra és iPadre.

Letölthető:

- App Store
- Típus: ingyenes

A CES kütyüexpón kinn van az Origo tudósítója, aki a legfrissebb hírekkel jelentkezik. Kövesse Facebook-oldalunkat, hogy ne maradjon le semmiről!