Ford-gyárba ment dolgozni Mark Zuckerberg

mark zuckerberg,facebook,ford,autógyár,gyártósor,
Mark Zuckerbeg csavart hajt be a Ford egyik gyárában.
Vágólapra másolva!
Milliárdoshoz képest különleges újévi fogadalmat tett Mark Zuckerberg. A Facebook alapítója a megszokott környezetéből kilépve szeretne minél több helyre eljutni az Egyesült Államokban, hogy jobban megérthesse a hétköznapi emberek életét, ne szakadjon el a többség hétköznapi valóságától.
Vágólapra másolva!

A turnéjának legutóbbi állomása Michigan államban volt, egy Detroit melletti Ford-gyárat látogatott meg. A vizit során segített összeszerelni néhány F-150 pickupot, többek közt csavarokat hajtott be, antennákat szerelt fel, aláírt egy minőségellenőrzési matricát, és persze beszélgetett a gyárban dolgozókkal.

A Facebook kapucnis felsőt kivételesen nem viselő alapítója jó néhány hasznos és érdekes információval lett gazdagabb. Élménybeszámolója alapján fizikailag megterhelő a gyártósoron dolgozni, a napi 10 órányi mozgásnak köszönhetően nagyon fontos a strapabíró és kényelmes cipő viselése.

A gyártósoron dolgozóknak

autónként 52 másodperc áll a rendelkezésükre a munkafolyamatuk elvégzésére. A folyamatot műszakonként 650 alkalommal ismétlik meg.

Az egyik legnagyobb kihívást a monotonitás jelenti, így sokan zenét vagy hangoskönyveket hallgatnak munka közben, így könnyebben viselik az egyhangúságot.

Nem tudni, hogy Mark Zuckerberg hol folytatja a turnéját.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!