Saját viselhető kütyüket dobhat piacra a Spotify

spotify_2, ingyenes zenehallgatás
Ingyenes zenehallgatás
Vágólapra másolva!
Pár hónappal ezelőtt a Snapchat váratlanul belépett a hardveres piacra, a kamerával ellátott Spectacles napszemüvegével a szolgáltatás gyakoribb és kreatívabb használatára próbálja sarkallni a felhasználóit. A jelek szerint Spotify is hardverekkel fejlesztené tovább az üzletét.
Vágólapra másolva!

A zenestreamelő szolgáltatás a saját állásportálján keresztül leplezte le a kütyüs ambícióit, elsőként a Zatz Not Funny blog szerzője szúrta ki a meglepő hirdetéseket. Több hardverfejlesztéssel kapcsolatos pozícióba keres munkavállalókat a Spotify, többek közt vezető hardveres termékmenedzsernek is jelentkezhetnek a megfelelően kvalifikált szakemberek.

Forrás: Magyar Telekom

A pozíció részletes leírása szerint a vezető termékmenedzsernek Spotify által készített, internetre kapcsolt termékek fejlesztését kell majd felügyelnie. A hardveres és szoftveres jellegű döntések meghozatala mellett a beszállítókkal és gyártókkal való tárgyalás is a feladatai közé tartozik majd.

A termékmenedzser általános célját a Pebble Watch-hoz, az Amazon Echóhoz, továbbá Snap Spectacles-höz hasonló, komplett termékkategóriákat meghatározó eszközök fejlesztése jelenti majd.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!