Javítottak az új Skype használhatóságán

skype android ios
Skype
Vágólapra másolva!
A mobilozók többsége továbbra sincs kibékülve az újratervezett alkalmazással.
Vágólapra másolva!

Bő egy hónappal ezelőtt elsőként Androidra, röviddel később pedig Apple iOS-re is elérhetővé vált a teljesen megújult felületű Skype. A Play Áruház és az App Store tipikusan 1-2 csillagos értékelései alapján a Snapchat-szerű felület totális bukásnak mondható, a visszajelzések alapján két fő problémájuk van a felhasználóknak: egyrészt áttekinthetetlenné vált a felület, másrészt pedig számos megszokott funkció kikerült a programból.

Skype Forrás: Skype

A visszajelzésekre válaszul a Microsoft tulajdonában lévő fejlesztőcég most kiadott egy frissítést a mobilos csevegőprogramhoz.

A javítás telepítése után végre újból megjelennek a státuszjelzések az ismerősök listáján, azaz

végre megint látható, hogy éppen ki elérhető és ki nem elérhető.

A natív megosztási funkciók is visszatértek, így a csevegésekben megjelenő tartalmak átküldhetőek a mobilon található más alkalmazásokba. Számos kisebb módosítás történt a grafikus felületen, például több üzenet fér ki egyszerre a csevegőfelületen.

A fejlesztők szerint időközben csendben olyan funkciókat is sikerült visszatenni az alkalmazásba, mint például az ismerősök és a csevegések törlésének lehetősége, a multitasking (például hívás közbeni Youtube-nézés), plusz elvileg már az értesítések is az elvárt módon működnek.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!