Az LG új szintre emeli a tévézés élményét

LG, CES 2017
Vágólapra másolva!
Az LG a 2017-es CES-en mutatja be új SUPER UHD televízióit (SJ9500, SJ8500 és SJ8000 modellek), melyek a piacon jelenleg elérhető legfejlettebb nanocellás technológiával készültek, és új szintre emelik az LCD tévézés élményét.
Vágólapra másolva!

A harmadik generációs nanocellás LG SUPER UHD tévék elképesztően élethű képet és részletgazdag színeket ígérnek, minden korábbinál szélesebb betekintési szög mellett.

Hogy a készülékeken többféle HDR tartalom is megjeleníthető legyen, a termékcsalád minden tagja Dolby Visionnel ellátott Active HDR technológiát kap, így a nézők a csúcsminőségű HDR tartalmak és formátumok legszélesebb kínálatából válogathatnak.

Az LG minden korábbinál szebb képet ígér a legújabb nanocellás LCD-képernyőivel Forrás: LG

Az LG SUPER UHD készülékeken a nanocellás technológiának köszönhetően tökéletesen jelennek meg a nagyfelbontású tévés tartalmak –

akár szemből, akár 60 fokos szögből nézzük a tévét, mindig élethű, konzisztens színeket kapunk.

Az LG új nanocellás tévéi a továbbfejlesztett ULTRA Luminance technológiát használják. A SUPER UHD tévék ugyanakkor támogatják a BT.2020 specifikációt, és több mint egymilliárd szín feldolgozására képesek. Aktív HDR és Dolby Vision képességeiknek köszönhetően ragyogóbb képekkel és még több árnyalattal tudják megjeleníteni a következő generációs HDR tartalmakat.

A SJ9500, SJ8500 és SJ8000 modellek a 4K szerelmeseinek készülnek Forrás: LG

Az új termékcsalád számos HDR formátumot támogat, köztük a HDR 10-et, a Dolby Visiont, a Hybrid Log Gammat és a HLG-t. A készülékek mindemellett megkapták a HDR Effect funkciót is, amellyel a hagyományos SDR tartalmak képminősége is feljavítható.

Az LG webOS 3.5-be a továbbfejlesztett Magic Remote mellett egy új funkció, a Magic Link is bekerült, hogy a navigálás még egyszerűbb és gyorsabb legyen. A nézők a távirányító egyetlen gombjának megnyomásával elérhetik kedvenc szolgáltatásaikat – például a Netflix vagy az Amazon alkalmazását –, hogy 4K tartalmak széles kínálatából válogathassanak.

Az LG új tévéi az élénkebb, ragyogóbb képek érdekében továbbfejlesztett ULTRA Luminance technológiát használnak Forrás: LG

Az új Magic Link funkcióval pillanatok alatt rálelhetnek kedvenc műsorukra, sőt annak részleteiről – például a szereplőkről vagy a színészekről – is mindent azonnal megtudhatnak. A kibővített Magic Zoom funkcióval a képernyőn megjelenő kép bármely részét kinagyíthatjuk és rögzíthetjük, ha pedig a tévét USB kábelen mobiltelefonhoz vagy PC-hez csatlakoztatjuk,

360 fokos VR filmeket is nézhetünk rajta.

Az LG SUPER UHD tévéket a vékony paneleket jellemző UltraThin dizájn jegyében alkották, ívelt, félkör alakú állvánnyal; így az 55 colos SJ9500 modell – mely a legvékonyabb pontján csupán 6,9 mm vastag – olyan látványt nyújt, mintha lebegne. Nemcsak talapzatára állítva, de a falra szerelve vagy a házi médiarendszer részeként is tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrbe.