Magunk állíthatjuk össze díjcsomagunkat a Telekomnál

2017.03.24. 13:00

A Telekom gyökeresen átalakítja mobil portfolióját, és személyre szabható tarifarendszert vezet be. A havidíjas ügyfelek mostantól kezdve maguk állíthatják össze mobil díjcsomagjukat. A korábbi mobil díjcsomagok május elseje után már nem igényelhetők.

A Telekom teljesen új alapokra helyezi lakossági havidíjas mobil portfolióját, és rugalmas, teljes egészében az ügyfelek igényeihez, használati szokásaihoz igazítható tarifarendszert vezet be március 24-étől, melyet egyszerűen Mobil névre keresztelt.

Az ügyfelek maguk állíthatják össze a csomagjukat az alapján, hogy mennyit szeretnének telefonálni illetve mobilinternezetni. Ehhez a négy különböző hangcsomag mellé a rendelkezésre álló öt adatcsomagból választhatnak, így áll össze egyedi díjcsomagjuk.

Több kisebb csomagból állíthatjuk össze a megfelelőtForrás: AFP/Alain Jocard

Vannak, akik továbbra is elsősorban beszélgetni szeretnek a telefonjukon, míg mások már elsősorban mobilinternetezésre használják az eszközt.

Ezekből állítható össze

A legkisebb hangcsomag 80 egységnyi percet és SMS-t tartalmaz (egy egység egyenlő egy perc vagy egy darab SMS), a legnagyobb pedig korlátlan beszélgetést és SMS-t. A csomagban foglalt keret felhasználását követően egységesen 35 Ft a perc- és SMS-díj minden új díjcsomagban.

Külön jó hír az utazóknak, hogy az EU-ban is extra költségek nélkül használhatják telefonjukat. Például az EU tagországokból Magyarországra indított hívásokra és küldött SMS-ekre, illetve internetezésre is felhasználhatók a díjcsomagokban foglalt egységek (percek, SMS-ek, adatmennyiség).

Továbbá EU roaming helyzetben egyik csomag esetén sem kell hívásfogadási díjat fizetni.

Ajánlatokat is kapunk a preferenciáinkhoz igazodvaForrás: Origo

Kiemelt ajánlat a Mobil M csomag és Net 400MB adat kombinációja, amellyel belföldön közel 5 millió telekomos mobilszámot hívhatnak korlátlanul az ügyfelek 3.000 Ft-os havidíjért (legalább három otthoni szolgáltatás megléte esetén járó Telekom kedvezménnyel és ePack kedvezménnyel).

Jó hír a diákoknak, hogy ők havi plusz 2 GB adatmennyiséget kapnak 2 éven keresztül bármely elérhető adatdíjcsomag mellé.

Így alakul a mobilnet áraForrás: Origo

Ami az adatcsomagokat illeti, az ügyfelek 400 MB és 30 GB havi közötti adatmennyiségek közül választhatnak, ha pedig elfogy a havi adatkeret, az ExtraNet opció igénybevételével még ezen felül is további gigabájtokhoz juthatnak.

További változás, hogy az adatforgalmi keret felhasználása esetén az adatforgalmazás leállításra kerül.

Megszűnnek a korábbi mobilcsomagok

Új előfizetés vásárlásakor az ügyfelek választhatnak, hogy a költési szintre vállalt hűségért havidíjkedvezményt vagy inkább készülékkedvezményt szeretnének igénybe venni. Aki nagyobb adatcsomagot vásárol, kedvezőbb áron juthat készülékhez, amennyiben ezt a kedvezménytípust választja.

A Telekom korábbi mobil díjcsomagjai május 1. után már nem igényelhetők, az ügyfelek a hűségidejük lejártakor az új portfolióból választhatnak.

Részletes információkat itt talál az új csomagról.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK