A Viber is felkészült a húsvétra

húsvét, viber, matrica
Vágólapra másolva!
Magyar nyelvű húsvéti tojásfestő csevegőrobot és tojáskihívás, valamint két ingyenes tavaszi matricacsomag is várja vibereseket az ünnepek alkalmából.
Vágólapra másolva!

A „Húsvéti hangulat" vidám matricáival feldobhatjuk csevegéseinket, és jókat nevethetünk akár a tojások kárán is. Emellett egy vadonatúj fejlesztés segítségével, egy húsvéti chatrobottal cseveghet mindenki, akinek nem jutott locsoló, vagy csak magányosnak érzi magát az ünnepek alatt. Emellett egy interaktív húsvéti közösségi játék is indul, ami az üzenetküldő alkalmazás magyarországi Nyilvános Fiókjában érhető el a privát üzenet ikonra kattintva.

Húsvétkor nagyon nehéz a tojások "élete" Forrás: Origo

A felhasználók húsvéti Viber csevegőrobot segítségével alkothatják meg saját ünnepi tojásukat, amivel barátaikat vagy családtagjaikat hívhatják ki tojáscsatára, illetve elfogadhatják a már beérkezett kihívásokat. A virtuális csata eredményről a csevegőrobot azonnal értesíti a játékosokat, az ünnep alkalmából pedig most mindkét fél egy további vidám, tavaszi matricacsomaggal lesz gazdagabb.

A csevegőrobotok fejlesztése egyre több módot ad kreatív tartalmak előállítására, illetve megosztására.

A Viber most a régiós tradíciókat éleszti újra egy csevegőrobot segítségével, amely húsvéti tojáscsatára invitálja a felhasználókat. A bolgár Connecto szoftvercég által fejlesztett alkalmazás a legújabb kommunikációs trendet mutatja be szórakoztató és játékos formában. A Viber nem először digitalizálja az ünnepi hagyományokat. A szintén csevegőrobottal működő februári Valentin-napi Viber-kvízt több mint 30 ezer magyar és 130 ezer régiós felhasználó töltötte ki.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!