Nevetséges pénzlehúzás a Metal Gear Survive-ban

metal gear survive zombi videojáték
Metal Gear Survive
Vágólapra másolva!
Rengeteget kell fizetni a második mentési lehetőségért.
Vágólapra másolva!

A humoros végfelhasználói licencszerződése kapcsán a héten már írtunk a frissen megjelent Metal Gear Survive túlélős-zombiölős játékról, most sajnos egy kevésbé vicces felfedezés miatt vagyunk kénytelenek újból szóba hozni. A Metal Gear Solid V: The Phantom Painhez hasonlóan az új játék is tartalmaz opcionális mikrotranzakciókat, a Konami előzetes tájékoztatása szerint a vásárlásokkal hatékonyabbá tehető a játékos bázisának a működése.

Metal Gear Survive Forrás: Konami

Amiről viszont nem esett szó az előzetes tájékoztatásban, hogy a játék 40 eurós áráért cserébe a Konami csak egyetlen mentési helyet (save slotot) bocsájt a játékosok rendelkezésére. Emiatt ha valaki mondjuk újra kívánja kezdeni a játékot, akkor vagy törli az egyjátékos és a többjátékos módokban egyaránt használt első karakterét, vagy fizetnie kell a második save slot feloldásáért, méghozzá nem is keveset.

Sajnos az eurósított árat nem tudtuk megerősíteni, de az Egyesült Államokban 10 dollárba, míg az Egyesült Királyságban 8 fontba kerül a szükséges mikrotranzakció, olyan 2900 forintról beszélünk.

Kétezer-kilencszázról. Egy save slotért.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!