Megemelte a letölthető dalok limitjét a Spotify

spotify, zene, tini, tinédzser, okostelefon, streaming
Egy német felmérés szerint a kiskorúak negyede naponta több órát is okostelefonozik.
Vágólapra másolva!
Eddig eszközönként csak 3333 számot lehetett offline hallgatásra elérhetővé tenni.
Vágólapra másolva!

A Spotify fizetős verziója négy előnyt kínál az ingyenes változathoz képest: nincsenek benne reklámok, jobb minőségben hallgathatóak a zeneszámok, szabadon kiválaszthatóak a lejátszani kívánt dalok a mobilappokban (az ingyenes felhasználók nem tudják kikapcsolni a véletlen sorrendű lejátszást), továbbá offline hallgatásra is letölthetőek a zenék.

Forrás: Spotify

Az offline zenehallgatás terén eddig volt egy érdekes limitáció, bár ez csak az előfizetők egy apró táborának tűnt fel: a felhasználók eszközönként legfeljebb 3333 számot tölthettek le. Emellett érdekes, hogy szimultán maximum három eszközön jelentkezhettek be a Spotify-ba, így elméleti síkon összesen 9999 offline letöltött dallal rendelkezhettek.

A vállalat a napokban megerősítette a Rolling Stone magazinnak, hogy a fanatikus zenerajongók kérésére számottevően kitolta ezeket a kereteket: mostantól kezdve a felhasználók párhuzamosan akár öt eszközön is tudják használni a zenestreamelőt, eszközönként pedig 10 ezerre nőtt az offline hallgatásra letölthető dalok száma, azaz

a különféle kütyüiken összesen akár 50 ezer dalt is összegyűjthetnek az előfizetők.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!