Radikális újítást vezet be a Tinder

tinder places randi
Közösen látogatott helyek alapján is képes lesz randipartnereket ajánlani a Tinder
Vágólapra másolva!
Közösen látogatott helyek alapján ajánlana randipartnereket.
Vágólapra másolva!

A Facebook által nemrég bejelentett randiszolgáltatás egyik nagy érdekessége, hogy a társkereső oldalak többségétől eltérően nem lakóhely és pár paraméter alapján próbál majd randipartnereket ajánlani, hanem események és érdeklődési körök alapján is lehetővé kívánja tenni a párkeresést.

Közösen látogatott helyek alapján is képes lesz randipartnereket ajánlani a Tinder Forrás: Tinder

A Tindernek nagyon megtetszett az ötlet, így most elsőként Ausztráliában és Chilében megkezdte a társkeresők által közösen látogatott helyek alapján való ajánlgatást. Ehhez a Foursquare segítségét kérte: a Tinder kizárólag közismert nyilvános helyek esetében fogja rögzíteni a randizók ottjártát, ezzel elkerülve a randizók lakhelyének vagy munkahelyének a megosztását.

A helyek alapján való társajánlás nem a Tinder megszokott balra-jobbra tolós felületén fog történni, a felhasználóknak egy különálló, térképes lapra kell majd ellátogatniuk. A számukra esetlegesen érdekes személyek 30 perccel az adott helyről való első távozásuk után fognak megjelenni, és az utolsó látogatásukat követő 28 napig maradnak a térképen.

Természetesen a Tinder Places használata teljesen opcionális lesz. A felhasználók mindig felülvizsgálhatják a szolgáltatás által megjelölt felbukkanás helyeiket, egyenként és tömegesen is törölhetik azokat, továbbá letilthatják a bizonyos helyeken való megjelenésük kijelzését.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!