Eszméletlen helyet foglal Red Dead Redemption 2

red dead redemption 2 videojáték
Red Dead Redemption 2
Vágólapra másolva!
Kezdhetnek játékokat törölgetni az 500 gigás konzolok tulajdonosai.
Vágólapra másolva!

Úgy egy hónap van hátra az idei év egyik legtöbbek által várt játékának a kiadásáig, egész pontosan október 26-án kerül majd piacra a Rockstar Games által készített Red Dead Redemption 2. A nyílt világú westernjáték PlayStation 4 és Xbox One platformokon fog debütálni, azonban rengeteg jel mutatott már arra, hogy az első játékkal ellentétben a második rész idővel számítógépeken is tiszteletét teheti.

Red Dead Redemption 2 Forrás: Rockstar Games

A Sony különleges Red Dead Redemption 2 konzolcsomagja jóvoltából most fény derült a játék helyigényére: a cég szerint PlayStation 4-en nem kevesebb, mint 105 GB szabad tárhelyre lesz szükség a telepítéséhez.

Ezzel mind idők eddigi legnagyobb helyigényű konzolos játékának ígérkezik.

Összehasonlítási alapul a big budget játékok PlayStation 4-es változatai tipikusan 40-80 GB közti helyet igényelnek, legjobb tudomásunk szerint eddig csak a Call of Duty: Black Ops 3 lépte át egyetlen gigabájttal a bűvös 100 GB-os határt.

Nem lepődnénk meg, ha a játék kiadása előtti napokban rengeteg 500 GB-os háttértárú konzol tulajdonosa kényszerülne némi takarítást végezni, hogy helyet csináljon a Red Dead Redemption 2-nek.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!