Szenzorsáv nélkül jön a Sony Xperia L3

Vágólapra másolva!
Kiszivárgott képeken látható a Sony olcsóbb mobilja is, az Xperia L3.
Vágólapra másolva!

Bár a Sony már messze nem olyan népszerű szereplő a mobilpiacon, mint régen, azért az MWC-s újdonságaira még mindig sokan kíváncsiak. Az Xperia 10 széria például látványos és szokatlan külsőt hoz magával, bár hardveresen elavult lehet, a vételára a szivárgások szerint pedig kissé magas lesz. Jön az Xperia XZ4 is, de más meglepetéseket is tartogat még a Sony.

Forrás: WinFuture

A legutóbbi szivárgások alapján az egyik ilyen az olcsóbb Xperia L3 lesz. A képek szerint az Xperia L3 meglehetősen vaskos keretet kínál majd alul és felül, de így legalább nem lóg szenzorsáv az 5,7 hüvelykes, 1440 x 720-es kijelzőbe. A 18:9-es képarány pedig azt jelenti, hogy ez a modell nem illeszkedik majd a Sony legújabb dizájnterveihez, amelyek a 21:9-es képarányra állnak át.

Az Xperia L3 ujjlenyomat-olvasója oldalra kerülhet, elvileg 32 GB tárhelyet kapunk, 13 megapixeles hátlapi kamerákkal és 3300 mAh-s akkuval. A készülék műanyagból készül, ezüst, szürke és arany színekben, 199 euróért lesz majd elérhető. Elméletileg mindegyik új modell február 25-én debütál.