Bemutatta a világ leggyorsabb kártyaolvasóját a Sony

sony mrw-s3 usb hub kártyaolvasó microsdxc
Sony MRW-S3
Vágólapra másolva!
Egy profi fotósoknak szánt USB hubba integrálta a terméket.
Vágólapra másolva!

Folytatja a professzionális fotósok és videósok kiszolgálását a Sony, az ősztől egy számítógépekhez csatlakoztatható USB hubbal kívánja majd rávenni őket a pénztárcáik kinyitására. Az egyelőre ismeretlen árú termék legfontosabb tulajdonsága, hogy a beépített microSDXC és SDXC kártyaolvasói támogatják az UHS-II szabványt, így a megfelelő memóriakártyákról a kiegészítő akár 300 MB/s sebességgel is képes adatokat olvasni, míg az írási tempója elérheti a 150 MB/s-ot.

Sony MRW-S3 Forrás: Sony

Az IP68 minősítésű Sony MRW-S3 hub az említett két foglalaton túl a különféle kütyük csatlakoztatásához USB-A és USB-C kapukat is a felhasználók rendelkezésére bocsát, a PC-khez pedig szintén egy USB-C kábellel köthető rá.

Sony MRW-S3 Forrás: Sony

Mindegyik portja USB 3.1 Gen2 szabványú, azaz papíron akár 10 gigabites átviteli sebességre is képesek, ráadásul az USB Power Delivery bemenetére egy fali adaptert csatlakoztatva akár 100 watt energiaellátás is biztosítható a hubon keresztül a rádugott kiegészítőknek.

Végül nagyon hasznosnak bizonyulhat, hogy a Sony mérnökei HDMI kimenettel is ellátták az USB hubot, ezen keresztül kép küldhető ki a számítógépről egy monitorra, 4K felbontás esetén legfeljebb 30 hertzes frissítési sebességgel.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!