Jön az Egyesült Királyságba az Xbox All Access

konzolvásárlás 2014 xbox one
A control of a Microsoft's Xbox One game console is pictured in a shop in Shanghai on September 29, 2014. The Xbox One launched in China, the first games console officially released on the mainland after Beijing lifted a ban on the devices, which it had imposed in 2000. AFP PHOTO / JOHANNES EISELE
Vágólapra másolva!
A vevők egy vagy másfél év után átállhatnak a következő generációs Xboxra.
Vágólapra másolva!

Bejelentette az első körben nemrég az Egyesült Államokban tesztelt konzolfinanszírozási programjának felújított és kibővített utódját a Microsoft. Az új feltételek mellett elérhető Xbox All Access az USA-ban november 18-tól vehető igénybe, emellett pedig október 29-től Ausztráliában, november 5-től kezdve pedig az Egyesült Királyságban is debütál az ajánlat.

Forrás: AFP/Johannes Eisele

Az Xbox All Access lényege, hogy az Xbox iránt érdeklődők fix törlesztőrészletért cserébe vásárolhatnak maguknak Xbox One S All-Digital Edition, Xbox One S, vagy Xbox One X játékkonzolt. A 24 hónapon át fizetendő díjban benne van az Xbox Game Pass Ultimate előfizetés is, amely az Xbox Live Goldot, továbbá a száznál is több játékhoz teljes hozzáférést nyújtó Xbox Game Pass konzolos és számítógépes változatait tartalmazza.

Az Xbox All Access brit árai:

  • Xbox One S All-Digital Edition: havi 17,99 font
  • Xbox One S: havi 19,99 font
  • Xbox One X: havi 24,99 font

A földrajzi elérhetőség bővülésén kívül a megújult program legnagyobb érdekessége, hogy 18 részlet kifizetését követően a Microsoft lehetőséget ad majd a következő generációs, a jövő év végén piacra kerülő Xboxra való átállásra. Amelyik előfizető él a lehetőséggel, annak jó állapotban vissza kell adni a konzolját a cégnek, plusz ha a legolcsóbb, optikai meghajtó nélküli Xboxot szerezte be, akkor le kell majd tennie egy kisebb összeget az asztalra, a briteknél 15 fontot.

Az Xbox One X-et választók pedig egy limitált idejű promóció keretében már 12 hónap után is átállhatnak majd a következő Xboxra.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!