Megjelent az Android zsebkönyv

Az okostelefon már az alsósok életébe is beszivárog - Így adj gyermeked kezébe mobilt!
Vágólapra másolva!
Érthető formában is kitanulhatóak már az Android csínjai.
Vágólapra másolva!

Az ön gyereke is folyton kütyüket nyomogat? Az okostelefonjával kel, a tabletjével fekszik, közben meg olyan eszközökön babrál egész nap, ráadásul villámsebességgel, amiknek még a beazonosítása is a nehezére esik? Ha ön is sem digitális bennszülött, akkor kapóra jöhet Bártfai Barnabás legújabb kézikönyve, az Android zsebkönyv.

Forrás: Shutterstock

Az androidos okostelefonok mára olyannyira részeivé váltak életünknek, hogy számos tevékenységet el sem lehetne képzelni nélkülük. Ám nem mindenki abban a korban nőtt fel, ahol ezeknek az eszközöknek a kezelése automatikus volt, így nekik némi útmutatóra van szükségük az Android rendszerű telefonok kiismeréséhez, lehetőségeinek kiaknázásához, a szerző nekik nyújt segítséget.

Bártfai Barnabás - Android zsebkönyv Forrás: BBS-INFO

A kézikönyv az első lépésektől kezdve végigvezet az összes fontos témakörön. Így megismerhetjük belőle például az érintőképernyő használatát, megtudhatjuk, mi fán terem az élőszavas szövegbevitel, a QR kód vagy a Viber, hogyan működnek az alkalmazások, miképp küldhetünk a telefonon e-mailt, hallgathatunk zenét, készíthetünk fényképet és videót, vagy épp hogyan szabhatjuk testre a kezdőképernyőnket.

A könyv olyan izgalmas témakörökben is használható tippeket ad, mint például hogyan telefonálhatunk ingyen, milyen alkalmazásokat célszerű telepíteni a mobilunkra, vagy miképp csatlakoztathatjuk a telefont az asztali számítógéphez, és vihetjük át a telefonnal készített fotóinkat az asztali gépünkre.

A kiadvány 1590 forintos ajánlott fogyasztói áron már megrendelhető az interneten.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!