Mobilokra is jön az Apex Legends

apex legends battle royale videojáték
Apex Legends
Vágólapra másolva!
Felzárkózik a konkurenciához az EA battle royale játéka.
Vágólapra másolva!

Az idén februárban nemcsak bejelentett, de rögtön elérhetővé is vált Apex Legends üde színfoltot képez a számítógépes és konzolos battle royale-ok rengetegében, ráadásul nemrég egy vadiúj pályát is kapott. Ugyan a megjelenését követő hetekben a free to play játék kissé kikerült a gamer közbeszédből, azonban továbbra is kiválóan teljesít, már 70 millió játékossal rendelkezik. Ezalatt persze a teljes játékosbázist kell érteni, az aktívnak tekinthető játékosok számáról utoljára júliusban beszélt az EA, akkor heti 8-10 millióan játszottak vele hetente legalább egyszer.

Apex Legends Forrás: Respawn Entertainment / EA

A nagy sikernek köszönhetően az Apex Legends mostanra az Electronic Arts egyik alapvető márkájává vált, így a cég jelentős extra forrást kezdett biztosítani a tartalmi és üzleti fejlesztésére. Most a franchise következő nagy mérföldkövét is leleplezte a cég, az üzleti beszámolója alapján a Fortnite-hoz és a PUBG-hez hasonlóan ez is elérhető lesz mobileszközökre.

Az Apex Legends Mobile a tervek szerint a 2021-es üzleti évben válik majd elérhetővé, azaz legkorábban 2020 októberében jelenhet meg.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!