Ismét komoly frissítést kapott a OnePlus 7 Pro

Vágólapra másolva!
Jobb érintésérzékenységet és májusi biztonsági javításokat is hoz az OxygenOS 9.5.8.
Vágólapra másolva!

A OnePlus őrült tempóban szórja a rendszerfrissítéseket a legújabb okostelefonjaira. Ráadásul ezek a frissítések elég komolyak is, a legutóbbi például egészen más ligába emelte a OnePlus 7 Pro tripla hátlapi kamerarendszerét. Több helyen ismét elvégezték a kamerateszteket, a javulás mértéke igen látványos, főleg az ultraszéles és a telefotós lencséknél, valamint a fókuszálás és a színek, kontrasztok terén.

Forrás: MobileSyrup

Most pedig itt a következő nagy csomag a OnePlus 7 Próhoz, az OxygenOS 9.5.8. Természetesen ez is több hullámban jelenik meg, tehát hiába elérhető már pár napja, valószínűleg hosszabb időbe telik, mire mindenki megkapja, hiszen eleinte csak korlátozott számú emberhez jut el. Amennyiben nincsenek hibákkal kapcsolatos visszajelzések az első napokban, akkor rákapcsolnak a frissítés közzétételére.

A mostani csomag tartalmazza a májusi biztonsági javításokat, általános javításokat és fejlesztéseket, jobb hangminőséget a telefonhívások során, illetve javult a külsős gyártók USB-C-s fejhallgatóival kapcsolatos kompatibilitás. Még fontosabb, hogy a képernyő érintésérzékenységét optimalizálták. A felugró kamera sem ugrik ki többé a helyéről feleslegesen, amikor bejövő videohívást érzékel a rendszer.