Androidon is egyre népszerűbb az Apple Music

Vágólapra másolva!
Nagy mérföldkőhöz ért a Google Play Áruházban az Apple Music.
Vágólapra másolva!

Az Apple a legutóbbi rendezvényén sok érdekes szolgáltatást mutatott be, új hardvert viszont nem. Nem koncentrálhatott volna azonban a TV+, News+ és Arcade platformokra az Apple, ha nincs az Apple Music sikere.

A 2015-ben érkezett Apple Music a Spotify legnagyobb kihívója, és bár a felhasználók számában még mindig elég nagy a különbség, Amerikában sorra halmozza a sikereket az Apple Music.

Forrás: BGR

Nemrég az Alexa-alapú okoshangszórókra is megérkezett a támogatás, a szolgáltatás most pedig nagy mérföldkőhöz ért. A 2015-ös debütálása óta immáron 40 millió androidos felhasználó próbálta ki az Apple Musicot. Ez igen szép eredmény, pedig az androidos tableteket csak néhány hónapja támogatja a szolgáltatás.

A negyedéves androidos telepítések száma is emelkedett ráadásul, az idei első negyedév a Google Play Áruházon belüli letöltéseket tekintve az Apple Music eddigi legjobb időszaka volt, március végére a mutató eléri a 3,8 milliót. Azt persze nem tudni, hogy ebből mennyi eredményez fizetős felhasználót.