Így tehet tönkre egy esküvőt egy okostelefon

Vágólapra másolva!
Egy esküvői fotós kiakadt az amatőr mobilfotósokra, a történetét pedig felkapta a média.
Vágólapra másolva!

Az okostelefonok kamerái nagyon sokat fejlődtek az elmúlt években, a legtöbben emiatt már alig vagy egyáltalán nem használnak digitális fényképezőt.

Nem érdemes viszont a mobilt előkapva megzavarni a professzionális fotósok munkáját, pláne nem egy esküvőn.

Hannah Stanley egy hivatásos esküvői fotós, aki nemrég szerette volna lefotózni az apát és lányát, ahogyan az oltárhoz közelednek. Ekkor egy iPhone elállta az útját, és majdnem teljesen elrontotta a pillanatot. A fotós végül tudott úgy helyezkedni, hogy lett rendes képe, de majdnem lemaradt a pillanat.

Forrás: Hannah Mbalenhle Stanley

A fotós a Facebookon adott hangot a felháborodásának, a média pedig felkapta a történetét. Hannah Stanley szerint az embereknek élveznie kellene a pillanatot, nem pedig egy apró képernyőn megélni, főleg, hogy az elkészített képeket valószínűleg úgysem használják majd később. Az ilyen amatőr és zavaró mobilfotózással tönkre tehetik a házaspár legszebb pillanatait, pedig biztosan nem nyomtatják majd ki és nézegetik minden nap a mobilos képeiket. Ha viszont a fotóst megzavarják, a házaspárnak nem lesznek emlékként szolgáló, rendes fotói. Mindenkit arra kért, hogy ha esküvőre megy, kapcsolja ki a mobilját, és élvezze a pillanatot – neki pedig hagyja, hogy végezze a munkáját.