Trendi irodai PC-t készített a Dell

dell optiplex 7070 ultra
Dell OptiPlex 7070 Ultra
Vágólapra másolva!
Ráépítette a monitor hátuljára a számítógépet.
Vágólapra másolva!

A Dell bemutatta az új OptiPlex 7070 Ultrát, amely a kiváló teljesítménye ellenére olyan kicsi, hogy az egész elfér egy vékony és könnyű kijelzőállványban. Az iparág legrugalmasabban konfigurálható, minimális helyigényű asztali számítógépe amellett, hogy gyönyörű, teljesen moduláris, tehát a számítógép és a kijelző egymástól teljesen függetlenül fejleszthető és szervizelhető.

Dell OptiPlex 7070 Ultra Forrás: Dell

„Az informatikai vezetők számára állandó kihívás a költségek alacsonyan tartása, miközben az alkalmazottak számára rugalmasságot és szabadságot kell biztosítaniuk a hatékony munkavégzéshez. Ahogy egyre több szervezet választja a nyitott terű irodákat, olyan technológiák alkalmazására van szükség, amelyekkel egyszerre képesek maximalizálni az asztalon kihasználható helyet, a munkavégzés hatékonyságát és az informatikai beruházásokat is" – mondta Dave Lincoln, a Dell rögzített informatikai megoldásokért felelős részlegének alelnöke.

A Dell saját ügyfeleinek visszajelzései alapján a cégek szívesen használnak igény szerint fejleszthető rendszereket, és az egybeépített eszközök megjelenését is kedvelik.

A felhasználók általában a számítógépet gyakrabban cserélik le, mint a kijelzőt, így az Ultra egyetlen új, innovatív platformban ötvözi a hagyományos asztali számítógépek és az egybeépített készülékek előnyeit: így egy kompakt, minimális helyigényű mégis maximálisan, igény szerint konfigurálható gépet kapunk.

Dell OptiPlex 7070 Ultra Forrás: Dell

Rugalmas és fejleszthető kialakítás
Az OptiPlex 7070 Ultra konfigurálható elemeinek köszönhetően a gép teljesítménye rugalmasan alakítható és igényre szabható.

Az OptiPlex 7070 legfontosabb jellemzői:

  • A számítógép és a kijelző egymástól teljesen függetlenül bővíthetők, így azok bármikor cserélhetők, bővíthetők vagy szervizelhetők.
  • A monitorállványt, amelybe a számítógépet rejtették, olyan fizikai biztonsági megoldásokkal látták el, amelyek védelmet nyújtanak az illetéktelen hozzáférés ellen.
  • A rugalmas konfigurálhatóság különösen praktikus a többfelhasználós, nyitott terű munkahelyek esetén is.
  • A gép konfigurálható a gyártó kompatibilis termékekeivel, például állítható magasságú, rögzített vagy VESA-állvánnyal, és Dell Single vagy Dual monitortartókkal (MSA20 vagy MDA20) így a legkülönbözőbb felhasználási céloknak és munkastílusoknak is megfelel, hiszen rugalmas állíthatóságot és hatékony asztali helykihasználást tesz lehetővé.
  • A felhasználók igényeihez igazodó teljesítmény és testre szabhatóság jegyében akár Intel Core vPro i7 processzorral, 64 GB RAM-mal, 1 TB NVMe SSD és 2 TB HDD tárhellyel is használható.

A Dell nemrég készített tanulmányából kiderül, hogy két monitor használata akár 21 százalékkal növelheti az alkalmazottak munkájának hatékonyságát. Az Ultra akár három kijelző támogatására is képes7 – a 19-estől a 27 colosig – így minden lehetőséget megteremt az ultrahatékony munkavégzéshez. Nem mellesleg, az áramellátás, az adatok, a kép és a hang az Ultráról egyetlen kábelen keresztül továbbítható a Dell USB-C-monitorokra.

A Dell OptiPlex 7070 Ultra 2019 őszén kerül piacra.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!