Jön a Fallout 76 az Xbox Game Passbe

bethesda fallout 76
Fallout 76
Vágólapra másolva!
PC-n és konzolon is kedvező áron kipróbálható lesz.
Vágólapra másolva!

Újabb sokak számára érdekes elemmel bővül az Xbox Game Pass és Xbox Game Pass for PC havidíjas játékbérlők kínálata, 2020. július 9-től ismeretlen ideig elérhetővé válik benne a Fallout 76. A szolgáltatásokba természetesen a játék legújabb változata érkezik, az összes tartalmi és funkcionális frissítéssel együtt.

Fallout 76 Forrás: Bethesda Game Studios

Az első és egyetlen teljesen multiplayer Fallout-játék óriási botrányt kavart a 2018-as kiadásakor: nemcsak irtózatosan bugos volt, de koncepcionális szinten is totális katyvasznak minősült. Mostanra szerencsére óriási előrelépések történtek, ami nagyrészt a nemrég kiadott, emberi NPC-ket és új küldetéseket hozott Wastelanders kiegészítőnek köszönhető.

Jelenlegi állapotában a játék sokkal jobban hasonlít arra, amit rengeteg rajongó látni kívánt egy multiplayer Fallouttól.

A Fallout 76 játékbérlőkbe való megérkezése lehetőséget fog biztosítani az érdeklődők számára, hogy olcsón kipróbálják a legújabb és eddigi legjobb verzióját, ha pedig nem tetszene, akkor az előfizetésük lejártáig biztosan találnak maguknak más játékot az Xbox Game Pass kínálatában.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!