Itt a terabájtos és villámgyors microSD

pny pro elite microsdxc 1 tb memóriakártya
PNY Pro Elite microSDXC 1 TB
Vágólapra másolva!
Ritkán párosul a nagy kapacitás és a kiemelkedő sebesség.
Vágólapra másolva!

Csúcskategóriás microSDXC memóriakártya piaci bevezetését kezdte meg a PNY, a Pro Elite családjának legújabb tagja kapacitás és sebesség tekintetében is a maximumot nyújtja. A gyártó szerint a kiskörömnyi mérete ellenére az 1 terabájtos kártyán 182 ezer darab 20 MP-es fotó, vagy 21 órányi 60 képkocka / másodperces 4K videót tárolható.

PNY Pro Elite microSDXC 1 TB Forrás: PNY

Ennek ellenére a teljesítményére sem lehet panasz, a szekvenciális adatolvasási sebessége 100 MB/s, míg a szekvenciális írási sebessége 90 MB/s. Ezekkel a tempókkal a microSDXC szabvány felső határait feszegeti, gond nélkül rögzíthetőek rá akár 360 fokos vagy 8K felbontású videók is.

Ettől függetlenül a termék nem csak fotózásra és videózásra ideális, a véletlenszerű írási és olvasási sebességei is tökéletesen elegek ahhoz, hogy jó sebességgel lehessen használni a rátelepített appokat és játékokat, rendelkezik A2 minősítéssel.

Az androidos mobilok jókora része lehetőséget biztosít a telepített szoftverek memóriakártyára való átmozgatására, amennyiben helyet kellene felszabadítani a beépített háttértáron.

A csúcs memóriakártyához persze csúcs árazás dukál: az Egyesült Államokban 230 dollárért, olyan nettó 69 ezer forintért kerül piacra a napokban.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!