Hivatalos a The Witcher mobiljáték

the witcher monster slayer mobiljáték cd projekt
The Witcher: Monster Slayer
Vágólapra másolva!
A Pokémon Go inspirálta a free to play Monster Slayert.
Vágólapra másolva!

A The Witcher milliárd dolláros üzletté válását követően valószínűleg kevesek őszinte meglepetésére bemutatkozott a franchise első free to play mobiljátéka is. A CD Projekt saját Spokko nevű stúdiója által Android és iOS rendszerekre fejlesztett The Witcher: Monster Slayer a Pokémon Góhoz hasonlóan kiterjesztett valóságot használ, a való világban barangolva játszható.

A leírása alapján ettől függetlenül a Monster Slayer alapvetően szerepjátékos élményt kíván nyújtani, a játékidő feltehetően nagyját elvivő szörnyvadászat mellett fő sztoriszállal is rendelkezni fog. A Riviai Geralt színre lépése előtt több száz évvel játszódó cím érdekessége, hogy képes lesz az aktuális időt és a helyi időjárást is figyelembe venni, ezek kihatással lehetnek a szörnyek felkutatására, a velük való harcra.

A játék belső nézetes harcrendszert kapott, a játékosok tapasztalati pontokat gyűjthetnek és skilleket tanulhatnak, főzetekkel és bombákkal könnyíthetik meg a dolgukat.

Egyelőre nem tudni, hogy mikor jelenhet meg a mobiljáték, az érdeklődők a webhelyén feliratkozhatnak egy hírlevélre, ha az első között értesülnének a projekttel kapcsolatos hírekről.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!