Horizon: Zero Dawn jár egyes AMD Ryzenek mellé

Horizon Zero Dawn
Vágólapra másolva!
Csak június végéig él a váratlan és nagyvonalú promóció.
Vágólapra másolva!

Kiváló hírrel szolgálhatunk a következő napokban és hetekben komolyabb AMD Ryzen 3000 asztali számítógépes processzort vásárolni kívánóknak, képesek lehetnek a központi egység mellé ingyen megszerezni a Horizon: Zero Dawnt. Az akcióban két hazai nagykereskedés is részt vesz, így a napokban várhatóan több közismert informatikai webáruházban is feltűnhetnek a promócióban résztvevő CPU-k.

Horizon Zero Dawn Forrás: Sony

A promóciós időszak 2020. június 10–30. között van, azonban a játék nem jár alanyi alapon a processzorok mellé: csak akkor kapnak ingyenjátékot a vevők, ha olyan helyről veszik a processzort,

ahol specifikusan fel van tüntetve, hogy az jár mellé.

A központi egységek mellé kapott promóciós kódok 2020. július 30-ig válthatóak be az AMD webhelyén, a vevők ezután kapják meg a játék steames termékkulcsát.

Az akcióban résztvevő processzorok:

  • AMD Ryzen 9 3950X
  • AMD Ryzen 9 3900X
  • AMD Ryzen 7 3800X
  • AMD Ryzen 7 3700X
  • AMD Ryzen 5 3600X
  • AMD Ryzen 5 3600

A Horizon: Zero Dawn számítógépes változatának pontos megjelenési dátuma még nem ismert, a steames adatlapja szerint „idén nyáron" válik elérhetővé. Az óriási kritikai és üzleti sikert aratott, nyílt világú akció-kalandjáték eredetileg 2017 elején jelent meg exkluzívan a PlayStation 4-re, a fejlesztő Guerilla Games a Sony saját tulajdonú stúdiója.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!