Csúszik a Cyberpunk 2077 megjelenése

cd project cyberpunk 2077 videojáték
Cyberpunk 2077
Vágólapra másolva!
Szerencsére csak két hónapot kell pluszban várni rá.
Vágólapra másolva!

Néhány nappal ezelőtt még arról volt szó, hogy a CD Projekt várva várt következő játéka már nem fog többet csúszni: ha április 16-án nem is sikerült kiadni, de szeptember 17-én meg fog érkezni. Most sajnos újból változtatott az álláspontján a fejlesztőcég, eltolta 2020. november 19-re a megjelenését.

Cyberpunk 2077 Forrás: CD Projekt

A CD Projekt szerint a nyílt világú akció-szerepjáték alapvetően már elkészült, azaz tartalmilag és játékmechanikák tekintetében teljes. Viszont az óriási mérete és komplexitása miatt a vártnál több időre van szüksége a legkülönfélébb bugok felkutatására és javítására, plusz finomhangolni kíván még egyes játékmenetet érintő beállításokon is.

A két hónapos csúszás nem a világ vége, főleg mikor a játékosok egy sokkal jobb állapotban lévő terméket kapnak cserébe a megjelenésekor: vélhetően egyetlen gamer sem szeretne működésképtelen küldetésekbe, vagy egyéb kritikus hibákba belefutni.

Viszont jó hír, hogy június 25-én rengeteg új információt érkezik a Cyberpunk 2077-ről: elsőként a CD Projekt tart egy bemutatót róla, rögtön ezután pedig független élménybeszámolók tömkelege válik majd elérhetővé a médiában, rengeteg újságíró kapott lehetőséget a bétájának kipróbálására.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!