Úton a kibővített Mass Effect artbook

mass effect 3 videojáték
Mass Effect 3
Vágólapra másolva!
Eddig nem látott rajzok láthatóak benne a trilógiáról.
Vágólapra másolva!

Hónapok óta izgalmas pletyka tartja lázban a Mass Effect játékok rajongóit, a széria ötödik részének korai fejlesztési stádiumba lépése mellett állítólag remasterelt változat készül az eredeti trilógiából. Sajnos az Electronic Arts utalást sem tett erre a júniusi Play Live sajtóeseményén, de ez nem jelent semmit, a remény hal meg utoljára.

Mass Effect 3 Forrás: Bioware

A fejlesztő BioWare most újból olajat öntött a tűzre, többek közt az Amazonon is előrendelhetővé tette a The Art of Mass Effect Trilogy artbook kibővített változatát. A leírása szerint az új verzió több száz eddig nem látott művészi rajzot tartalmaz az első három játékból és a kiegészítőikből.

Ez még nem lenne túlságosan meglepő, elvégre a fejlesztők és a kiadók folyamatosan árulnak a rajongók kiszolgálására kitalált holmikat, a pólóktól a játékfigurákon át a könyvekig. Ami viszont furcsa, hogy a már előrendelhető artbook csak 2021. március 23-án fog megjelenni, azaz

még nyolc hónapot kell várni rá.

Nem világos, hogy egy alacsony példányszámban nyomtatott, képekből és rövid kommentárokból összeszerkesztett kiadvány miért válik nyolc hónappal a kiadása előtt előrendelhetővé.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!