Az alaptévékre is elhozza a Netflixet a Vodafone

Netflix
Vágólapra másolva!
A kábeltévéhez járó beltéri egységről használhatják azt a volt UPC-sek.
Vágólapra másolva!

Rengeteg ügyfele számára hasznos fejlesztést jelentett be a Vodafone, a legújabb Vodafone TV márkajelzésű set-top box eszközét már megkapott ügyfelek közvetlenül a kábeltévézéshez adott kütyüről elérhetik a Netflixet. Ennek köszönhetően azok is kényelmesen használhatják a videostreamelő szolgáltatást, akik nem rendelkeznek okostévével, vagy valamiért nem érhető el arra a Netflix alkalmazása.

A kép csak illusztráció Forrás: Netflix

További érdekesség, hogy a Netflixre nem csak a megszokott módon tudnak előfizetni az ügyfelek, hanem a szolgáltatón keresztül is megoldható az igénybevétele. „Amennyiben a Vodafone TV-vel és havidíjas mobilelőfizetéssel is rendelkező ügyfelek december 13-ig a Vodafone-nál vásárolnak Netflix-előfizetést, a mobilcsomagjuktól függően 2 vagy 3 hónapig élvezhetik a promóciós időszakot, ezalatt a Netflix havidíját a Vodafone állja" – olvasható a vállalat tájékoztatásában.

A Vodafone már jó ideje tömegesen és automatikusan cseréli az ügyfeleknél a UPC által biztosított kábeltévés set-top boxokat és wifi routereket, így a belátható jövőben minden olyan tévéelőfizetőhöz megérkezhet a Vodafone TV kütyü, akik rendelkeznek HDMI-bemenettel a tévéjükön.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!