Benne lesz a Game Pass kínálatában a STALKER 2

gsc game world stalker 2 videojáték
STALKER 2
Vágólapra másolva!
Elvileg még idén érkezik, minden karakter egyéni fogsort kap a játékban.
Vágólapra másolva!

Az előre beharangozottnak megfelelően az indie játékok bemutatására kitalált ID@Xbox sajtóeseményen szó esett a rajongók által már egy évtizede várt STALKER 2-ről, a fejlesztők egy hatperces videóval is előálltak. Sajnos játékmenetes demonstrációt csak az év későbbi részében tervez publikálni az ukrán GSC GameWorld, azonban pár csontot azért dobott a rajongóknak.

A fenti videóban elsősorban a fegyverekről és a karakterekről esett szó: az előbbiekből 30 található a játékban és funkcionálisan testre szabhatóak, az utóbbiakat pedig a különös részletességük teszi érdekessé. A bemutató legfurcsább eleme, hogy a GSC egyéni fogsorszerkesztőt készített, így minden egyes karakternek eltér majd a fogsora és a mosolya a játékban.

Végül a talán legjobb hír, hogy a PC és Xbox Series platformokra elméletileg még idén elérhetővé váló, Unreal Engine 4 motor által hajtott STALKER 2 az első naptól fogva benne lesz az Xbox Game Pass játékbérlő szolgáltatásban, így a havi 3000 forintos előfizetéssel is játszható lesz, nem kell majd teljes áron megvásárolni azt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!