Pólóba tehető klímával készül a nyárra a Sony

sony reon pocket 2 klíma
Sony Reon Pocket 2
Vágólapra másolva!
Elődjénél kétszer jobb hőelnyelési képességgel rendelkezik a Reon Pocket 2.
Vágólapra másolva!

Két évvel ezelőtt váratlan és furcsa terméket dobott piacra Japánban a Sony. A Reon Pocket egy hordozható klímaberendezés, dedikált tartózsebbel ellátott pólóban hordva jelentősen elviselhetőbbé teszi a nyári forróságot. A hát nyak alatti részén viselendő, testhőt von el és leadja a külvilágnak, bár alternatív módon fűtésre is használható. Mobilappal kezelhető, a beépített akkuja közepes fokozatokon 13-15 óra működést tesz lehetővé.

Sony Reon Pocket 2 Forrás: Sony

A vállalat most bemutatta a kütyü második generációs változatát. A Reon Pocket 2 körülbelül ugyanúgy néz ki, mint az elődje, azonban sokkal jobb védelmet élvez az izzadtsággal szemben, kétszer annyi testhőt képes elvonni, továbbá egy új nyakpántnak köszönhetően bármely felsőt viselve hordható, nem kell plusz zsebbel ellátottat felvenni hozzá.

Mindezeknek köszönhetően a Sony szerint már kisebb testi megterheléssel járó sportoláskor is érdemes viselni, konkrétan golfozáshoz ajánlja a terméket.

Sony Reon Pocket 2 Forrás: Sony

A Reon Pocket 2 már piacra is került Japánban, a vállalat 14 850 jent, avagy bő 41 ezer forintot kér érte. Nem valószínű, hogy a kütyü hivatalosan elérhetővé válna a szigetországon kívül.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!