Monitorként is használható a Lenovo táblagépe

lenovo yoga tab 13 tablet táblagép
Lenovo Yoga Tab 13
Vágólapra másolva!
Számítógépre, játékkonzolra, vagy épp a tévé beltéri egységére is ráköthető.
Vágólapra másolva!

Kínában való piacra dobását követően Yoga Tab 13 néven a Lenovo bemutatta az eddigi egyik legérdekesebb táblagépének nemzetközi változatát. Az androidos eszköz nagy különlegessége, hogy tévéként és monitorként is használható, a microHDMI bemenetének köszönhetően ráköthetőek a számítógépek, a játékkonzolok, vagy épp a tévészolgáltatók által biztosított beltéri egységek.

Lenovo Yoga Tab 13 Forrás: Lenovo

A kitámasztva és falra akasztva is használható gépbe 13"-es és 2000×1200 pixeles IPS érintőkijelző került, a meghajtásáról a Qualcomm Snapdragon 870 rendszerlapka gondoskodik, a memóriája 8 GB, a háttértára pedig 256 GB. Az akkuja 10200 milliamperes, az előlapi kamerája 8 MP-es (hátlapi nincs), a sztereó hangzásról pedig négy darab, Dolby Atmosszal kompatibilis JBL hangszóró gondoskodik.

A külön árult Lenovo Precision Pen 2 érintőtollal kompatibilis tablet európai megjelenési ideje és ára hírünk írásakor még nem volt ismert, de az Egyesült Államokban júliusban kerül majd piacra 680 dollárért, olyan nettó 200 ezer forintért.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!