Itt a Windows 11-et támogató NVIDIA driver

windows 11
Windows 11
Vágólapra másolva!
Az AMD már kiadta pár napja az első hivatalosan kompatibilis grafikus meghajtóját.
Vágólapra másolva!

Felkészültek a videóchipek tervezői az október 5-én piacra kerülő Windows 11 érkezésére, az AMD után pár nappal most az NVIDIA is elérhetővé tette az operációs rendszerrel hivatalosan is kompatibilis első grafikus meghajtóját. Természetesen már régóta nem azokat az időket éljük, hogy feltétlenül kötelező volna minden új Windowshoz friss drivereket készíteni, azonban a hivatalos támogatás megnyugtató.

Windows 11 Forrás: Microsoft

A 472.12-es grafikus meghajtó WHQL-minősítésű és Game Ready jelzésű, a Windows 11 támogatásán túl elérhetővé tette a CUDA 11.4 futtatói környezetet, reszelt a meghajtószoftver képélesítési filterén, továbbá biztonsági frissítéseket is tartalmaz. A legújabb játékokkal szórakozó gamerek számára jó hír, hogy Reflex-támogatást ad a Deathloophoz és optimalizációkat kínál a Diablo II: Resurrected, Far Cry 6, Hot Wheels Unleashed, Industria, New World, továbbá World War Z: Aftermath játékokhoz.

Az NVIDIA legújabb grafikus meghajtója a legkönnyebben a GeForce Experience alkalmazáson keresztül installálható, plusz a telepítőkészlete természetesen letölthető az NVIDIA webhelyéről. A driver a GeForce GT/GTX 600 és újabb videókártyákhoz érhető el, 64 bites Windows 7 / 8.1 / 10 / 11 rendszereket támogat.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!