Eggyel kisebb méretben is lesz már OLED tévé

lg oled tévé
Már hétféle méretben kínál tévékbe szánt OLED panelt az LG Display
Vágólapra másolva!
Emellett az LG javít a kisebb és olcsóbb televíziók képminőségén.
Vágólapra másolva!

Fantasztikus képminőséget nyújtanak az OLED televíziók, azonban az áruknak köszönhetően még mindig nem jutottunk el odáig, hogy valóban széles rétegek számára legyenek elérhetőek. Az LG Display most tett egy kisebb lépést a probléma megoldása felé, innentől kezdve már 42 hüvelykes, azaz picivel 1 méter feletti képátlójú OLED paneleket is képes szállítani az érdeklődő gyártók számára.

Már hétféle méretben kínál tévékbe szánt OLED panelt az LG Display Forrás: LG Display

Emellett idén a 83 hüvelykes képátlót is bevezeti az OLED-es kínálatában, így a mostani két új mérettel együtt hétre nőtt a lehetséges képátlók száma, eddig 48 / 55 / 65 / 77 / 88 hüvelykes OLED-eket tudott biztosítani a tévégyártók számára.

További jó hír az erősen korlátozott mennyiségű büdzséből gazdálkodók számára, hogy a vállalat idén újból meg kívánja ostromolni a 20-30 hüvelyk képátlójú, azaz kimondottan kicsinek mondható tévékbe szánt kijelzők piacát. Az új LCD paneljeivel nem csak jobb képminőséget kíván nyújtani a vevők által a belépőkategóriában megszokottnál, de a tervezésük során specifikusan figyelembe vette, hogy videojátékos használat során is korrekt teljesítményt nyújtsanak.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!