Jön számítógépekre a God of War

god of war 2018 sony playstation 4 videojáték
God of War (2018)
Vágólapra másolva!
Január közepétől nem lesz többé PlayStation-exkluzív a sikerjáték.
Vágólapra másolva!

Az Uncharted: Legacy of Thieves Collection számítógépes változatának leleplezése után a Sony újabb, eddig exkluzívan a PlayStation konzoljain elérhető játék kiadását jelentette be a platformra. A 2018-ban rebootolt God of War 2022. január 14-én jelenik meg az új platfomra, és ugyan a minimum gépigényét még nem sikerült tisztázni, de máris előrendelhető 49,99 euróért (bő 18 ezer forintért) a Steamen.

A Sony szerint 190-nél is több év játéka díjat bezsebelt, mára 19 millió példányban fogyott akció-kalandjáték számítógépes kiadása támogatja az NVIDIA DLSS és Reflex technológiákat, jól működik majd a PC-s körökben nem annyira elterjedt DUALSHOCK 4 és DUALSENSE gamepadekkel, és persze elérhető lesz benne az összes elvárt grafikai opció, beleértve a 4K felbontást és a limitálatlan képkockasebességet.

„Az Olümposz istenei elleni bosszúhadjáratnak évek óta vége; Kratos egyszerű halandóként él az északi istenek és legendás szörnyek birodalmában. A veszélyes, zord vadonban harcolnia kell a túlélésért... és erre fiát is meg kell tanítania" – olvasható a játék leírásában.

Időközben már rendkívül előrehaladott stádiumban van a játék folytatásának fejlesztése, a God of War: Ragnarok jövőre jelenik meg PlayStation 4 és PlayStation 5 platformokra. Ha készül számítógépes kiadás belőle, akkor az várhatóan csak évekkel később jelenhet meg.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!