Katasztrofális rajtot vett a Battlefield 2042

battlefield 2042 videojáték
Battlefield 2042
Vágólapra másolva!
Nehezen értelmezhető állapotban került piacra a játék.
Vágólapra másolva!

Most már biztosan nem a mostani lesz minden idők legjobb novembere a gamerek számára, a remasterelt Grand Theft Auto-trilógia után pénteken újabb tömegek által várt cím került sokkoló állapotban forgalomba. A DICE által fejlesztett és az EA által kiadott Battlefield 2042 óriási térképeken akár 128 játékos számára teszi lehetővé az összecsapást, grafikailag pedig a megszokottnak megfelelően alapvetően felső kategóriás termékről van szó.

Battlefield 2042 Forrás: EA / DICE

Ezen túlmenően sajnos nem sok jót lehet mondani róla: a játékosok rossz teljesítményről és összeomlásokról, hiányzó alapfunkciók egész táboráról, korábbi címekben látott extrák kihagyásáról, nyilvánvaló kiegyensúlyozási problémákról, általános bugosságról panaszkodnak.

Ugyanaz történt, mint a felújított GTA-trilógiával, a kiadó hónapokkal az elkészülte előtt dobta piacra a játékot.

Szintén azonos módon ennek meg is lett az eredménye, hírünk írásakor a Steam tíz legrosszabbul értékelt játéka közé került a Battlefield 2042, 74% negatív visszajelzéssel. A metacritices oldalain platformtól függően 1-3 / 10 között mozog a felhasználói értékelése, míg a pontszám szerzéséhez elégséges számú profi kritikát tartalmazó oldalait összesítve 69/100 a médiától kapott értékelése.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!