Régi formájában tér vissza a CES 2022

ces 2020 consumer electronics show
CES 2020
Vágólapra másolva!
Egyelőre nem tudni, hogy milyen óvintézkedések mellett tartják meg a kiállítást.
Vágólapra másolva!

A védőoltási programok sikerének köszönhetően egymás után jelentik be a többé-kevésbé klasszikus formáikhoz való visszatérést a világ legnagyobb fogyasztóelektronikai kiállításai. Ezen a téren épp Európa vezet, a tervek szerint idén június végén a barcelonai Mobil Világkongresszus, szeptember elején pedig a berlini IFA kerülhet a megszokotthoz hasonló keretek között megrendezésre.

CES 2020 Forrás: CES®

Most a Las Vegas városában székelő Consumer Electronics Show is beállt a sorba, az idei digitális esemény után a rendező Consumer Technology Association bejelentette a klasszikus formátumhoz való visszatérést, a következő expót 2022. január 5–8. között kívánja lebonyolítani a megszokott helyén.

Az említett európai rendezvények a koronavírus terjedését akadályozni próbáló óvintézkedések mellett lesznek megtartva, ám a CES 2022 látogatásával kapcsolatos technikai részletekről egyelőre nem esett szó. Ez nem meglepő, hiszen bő fél évre van még a kiállítás, az illetékesek minden bizonnyal a járványhelyzet következő hónapokban való alakulását figyelembe véve döntenek majd ezekről.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!