Egyelőre nem ígér sokat frissítések terén a Honor Magic 3 széria

Honor Magic 3 széria, bemutató
Vágólapra másolva!
Hivatalosan is megerősítették, hogy legalább kettő főrendszerfrissítés várható, Google-támogatással együtt - ez manapság már nem kiemelkedő.
Vágólapra másolva!

A Honor első igazán önálló mobilsorozatának a Magic 3 széria tekinthető, a Huawei-ből való kiválás is önállósodás óta. Bár a Watch GS 3 okosóra és a V7 Pro táblagép is remeknek ígérkezik, egyelőre mindenki a Magic 3, Magic 3 Pro és Magic 3 Pro Plus modellekre koncentrál, utóbbi úgynevezett IMAX-kamerával érkezik.

Honor Magic 3 széria, bemutató Forrás: Honor

Eleinte arról cikkeztek a médiában, hogy az igen magas vételárak mellé kizárólag egy nagy frissítést ígér a Honor, végül azonban George Zhao kijelentette, hogy legalább két főrendszerfrissítést biztosítanak majd a széria modelljeihez, és minden esetben Google-támogatással együtt.

A Magic 3 széria Android 11-gyel és Magic UI 5 felülettel jelenik meg, azt továbbra sem tudni, hogy Európában mikor. A két nagy frissítéssel mindenesetre nem ígér sokat a Honor, erre már a Samsung és a OnePlus is rég rálicitált, sőt, a mobilpiacról visszavonult LG is három főverziófrissítést ad a legutolsó mobiljaihoz.