Hivatalos az Alan Wake Remastered

alan wake remastered
Alan Wake Remastered
Vágólapra másolva!
Most először lesz elérhető PlayStation konzolokra a Remedy klasszikusa.
Vágólapra másolva!

Egy játékaira szakosodott rajongói webhelyen a Remedy kreatív igazgatója bejelentette a 2010-ben Xbox 360-exkluzívként megjelent, majd 2012-ben számítógépekre is elérhetővé vált Alan Wake felújított változatát. A szimplán Alan Wake Remastered nevet kapott termék tartalmazza a The Signal és a The Writer kiegészítőket, az ősszel érkezik meg PlayStation 4/5, Xbox One/Series, továbbá PC platformokra.

Alan Wake Remastered Forrás: Remedy Entertainment

A bejelentésében nagyon kevés derült ki a felújított Alan Wake újdonságairól, Sam Lake csak annyit volt hajlandó elárulni, hogy nem kívántak változtatni a játékélményen, de grafikai ráncfelvarrás történt. A Remedy nem mellékelt képernyőképet vagy videót a bejelentés mellé, így egyelőre a játék befejezésénél is rejtélyesebb, hogy mennyi időt és energiát fektetett a megkopott klasszikus kicicomázásába. Viszont Lake jóvoltából fejlesztői kommentárral bővült az Alan Wake Remastered, ami a meglévő és a jövőbeli rajongók számára is remek bónuszként hangzik.

Az Alan Wake leginkább egy megelevenedett Stephen King novellaként jellemezhető. A címadó bestseller író és a felesége rejtélyes körülmények között eltűnnek az álmos Bright Falls kisvárosában. Egy hét múlva a zavarodott és amnéziás Alan Wake váratlanul előkerül és keresni kezdi a feleségét, méghozzá egy olyan általa jegyzett pszichothriller regény elszórt lapjainak a nyomdokaiban haladva, amelynek a megírására nem emlékszik.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!