Ingyen kérhető a STAR WARS Battlefront II

star wars battlefront ii ea dice videojáték
STAR WARS Battlefront II
Vágólapra másolva!
Örökre megtartható a PC-s kiadása, egyjátékos kampánnyal is rendelkezik.
Vágólapra másolva!

Egy remek hírt már kaptak a héten a STAR WARS videojátékok rajongói, az Electronic Arts exkluzív licencidőszakának lejártát követően immáron más kiadók és fejlesztők is hozzáférnek a szellemi tulajdonhoz. Ennek keretében első körben az Ubisoftnál kezdődött meg egy nyílt világú STAR WARS-játék fejlesztése, plusz az EA is dolgozik több új címen.

STAR WARS Battlefront II Forrás: DICE/EA

A sanda gyanú szerint részben a mostani fejleményekkel összefüggésben az Epic Games Store digitális számítógépes játékbolt egy héten keresztül bárkinek ingyen és örökre odaadja a 2017-es évjáratú STAR WARS Battlefront II-t, az érdeklődő játékosok 2021. január 21. délután 5 óráig igényelhetik azt. Ennél specifikusabban a Celebration Edition változatát osztogatja az áruház, amely tartalmazza a 2019. december 20-ig kiadott összes extra tartalmat.

Ugyan a megjelenésekor a mikrotranzakciói miatt gigabotrányt kavart STAR WARS Battlefront II rossz hírnevével az EA nem volt képes mit kezdeni, azonban mostanra rejtett gyöngyszemmé vált: a fejlesztő DICE az elérhetővé válását követő időszakban teljesen tisztességessé varázsolta a multiplayer fejlődési rendszerét, továbbá egy jól fogadott egyjátékos kampányt is tartalmaz a termék. A Steamen nagyon pozitív a felhasználói értékelése, a megítélését annak idején megsemmisített perpatvar emlékei senkit se riasszanak el a kipróbálásától.

Minimum gépigény:

  • 64 bites Windows 7/8.1/10
  • AMD FX-6350 vagy Intel Core i5-6600K processzor
  • AMD Radeon HD 7850 vagy NVIDIA GeForce GTX 660 videokártya
  • 8 GB memória, 60 GB szabad hely
  • szélessávú internetkapcsolat

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!