Küszöbön a Cyberpunk 2077 második gigafrissítése

cd project cyberpunk 2077 videojáték
Cyberpunk 2077
Vágólapra másolva!
A rendőrök és az autók viselkedésében is jelentős előrelépések történtek.
Vágólapra másolva!

Részben a CD Projekt hackelése miatt a várttól eltérően mégsem érkezett meg februárban a Cyberpunk 2077 második óriási javítása, azonban egyelőre úgy tűnik, hogy a március második felére ígért kiadását már tartani tudja a fejlesztőcég. A héten váratlanul ízelítőt is adott az 1.2-es javításból a vállalat, amely szerint több érdemi fejlesztést is sikerült eszközölnie a rendőrök és a járművek viselkedésében.

Cyberpunk 2077 Forrás: CD Projekt

A rendőrökkel kezdve a következő javítástól vége lesz annak, hogy az utcán való lövöldözés kezdetekor a rendőrök azonnal ott teremnek a játékosok háta mögött: elsőként felderítő drónok jelennek meg a környéken, a rendőrök pedig röviddel később érkeznek meg a tett helyszínére. A CD Projekt szerint ez jóval realisztikusabb viselkedés az eddiginél, plusz szimplán kevésbé bosszantó a játékosok számára.

Az 1.2-es verzió másik nagy jelentőségű fejlesztése, hogy alacsony és hulámzó képkockasebesség mellett is konzisztens marad a járművek viselkedése, plusz szabadon állíthatóvá vált a menüben kormányzás érzékenysége. Végül a tereptárgyakon fennakadt járművek is kiszabadíthatóvá váltak, a baj megtörténtekor előre-hátra csónakáztatni, továbbá forgatni lehet azokat.

A CD Projekt hamarosan nyilvánosságra hozza majd az 1.2-es javítás teljes változtatási jegyzékét, az érdeklődő játékosoknak kisregény terjedelmű olvasmány megjelenésére érdemes felkészülniük. Egyelőre nem világos, hogy pontosan mikor jelenik meg az óriási patch, mennyit javít majd a teljesítményen, továbbá a megjelenésével visszatér-e végre a PlayStation Store-ba a Cyberpunk 2077.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!