Utazótárssá válhat az Xbox Series S

upspec gaming xscreen xbox series s
xScreen
Vágólapra másolva!
Monitoros és hangszórós dokkolókiegészítő készül hozzá.
Vágólapra másolva!

Érdekes rétegtermékkel állt elő az UPspec Gaming, a Kickstarterre a napokban felkerülő xScreen dokkolójával a könnyű hordozhatóság érdekében laptopszerűvé változtatható az Xbox Series S játékkonzol. Nagyon egyszerűen működik, csak bele kell dokkolni a játékkonzolt, mire az kijelzővel és sztereó hangszórópárral gazdagodik, így már csak kontroller és hálózati áram kell a játékhoz.

xScreen Forrás: UPspec Gaming

Az xScreenbe 11,6 hüvelykes és 1920×1080 pixeles kijelző került 60 Hz frissítési sebességgel, a panel kezelőszerevei az előlapon kaptak helyet, a hangerőszabályzó gombok mellett találhatóak. Beépített akkuval nem rendelkezik a kütyü, ám idővel az UPspec Gaming készíteni kíván hozzá valamiféle opcionális akkucsomagot, hogy hálózati áram nélkül is lehetőség nyíljon a játékra.

A termék lehetővé teszi, hogy például a munkájukból fakadóan hotelszobákban gyakran megszálló játékosoknak se kelljen lemondaniuk a hobbijukról, vagy éppen nyaralás, hétvégi házban való időtöltés közben is elérhető legyen az xboxozás. Ha minden jól megy, akkor az xScreen még az idei év végén elérhetővé válhat, ajánlott 249 dolláros (nettó 72 ezer forintos) bolti áron.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!