Mind az öt Uncharted megjelenhet idén PC-re?

uncharted 4 a thiefs end videojáték naughty dog sony playstation
Uncharted 4: A Thief's End
Vágólapra másolva!
Egy szivárogtató szerint decemberben válhat elérhetővé a kollekció.
Vágólapra másolva!

A Sony már hónapokkal ezelőtt utalt rá egy befektetőknek szánt prezentációban, hogy a Horizon Zero Dawn és a Days Gone után az Uncharted 4: A Thief's End válhat elérhetővé a számítógépes játékosok számára. Most váratlan pletyka érkezett az ügy kapcsán, a ResetEra egyik fórumozója szerint egy füst alatt valójában mind az öt fő szériába tartozó Uncharted elérhetővé válhat számítógépekre.

Uncharted 4: A Thief's End Forrás: Naughty Dog / Sony

Egy monitorról készült fotó alapján a Sony szeptember 6-án kívánja bejelenteni az Uncharted: The Naughty Dog PC Collection névre keresztelt csomagot, majd 2021. december 7-én szeretné elérhetővé tenni az Epic Games Store és a Steam digitális piactereken. A pakk a Drake's Fortune, az Among Thieves, a Drake's Deception, a Thief's End, továbbá a The Lost Legacy alcímű részeket tartalmazhatja.

Az információ egyelőre erős fenntartásokkal kezelendő, hírünk írásáig a megszokott és megbízható források sem megcáfolni, sem megerősíteni nem tudták a csomag érkezését. Nem zárható ki, hogy csak egy unatkozó személy járatja a bolondját a legjobbakban reménykedő játékosokkal.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!