Fúrt szelfikamerát kaphat az iPhone 14 Pro

iPhone 13 Pro
Vágólapra másolva!
A szivárgások szerint az iPhone 14 Pro modellek jövőre szakítanak a szenzorsávval, helyette fúrt előlapi kamerát kapnak.
Vágólapra másolva!

Miközben mostanra az Apple iPhone-ok kapcsán is komoly gondok akadtak az ellátási láncban, a dél-koreai The Elec forrásai szerint az Apple nagy erőkkel dolgozik a jövő évi modelleken. Az iPhone 14 Pro változatok állítólag már 48 megapixeles, fúrt szelfikamerát kapnak, és szakítanak a belógó szenzorsávval.

iPhone 13 Pro Forrás: zdnet

A 6,06 hüvelykes iPhone 14 Pro és a 6,7 hüvelykes iPhone 14 Pro Max egyaránt 120 Hz-es, LTPO típusú LG OLED-panelt kapnak majd. A 6,06 és 6,7 hüvelykes normál iPhone 14 modellek ezzel szemben BOE kijelzővel érkezhetnek, és megtartják az ikonikus, belógó érzékelőszigetet. A 120 Hz-es képfrissítés továbbra is a Pro verziók kiváltsága marad.

A jelenlegi értesülések szerint az iPhone 15 széria, 2023-ban kaphat csak magasabb képfrissítésre alkalmas LTPO-paneleket a BOE közreműködésével. 2022-ben várható továbbá egy új iPhone SE is, változatlan dizájnnal, de már 5G-támogatással.