Folytatást kaphat a talán legjobb Fallout

Fallout: New Vegas.
Vágólapra másolva!
Egyre nagyobb az érdeklődés a New Vegas folytatása iránt az Xboxnál.
Vágólapra másolva!

Jeff Grubb nem csak a megújuló PlayStation Plus kapcsán szolgált a napokban új információkkal, a Fallout játéksorozat rajongóinak minden bizonnyal nagy örömére állítása szerint az Xbox Game Studios berkein belül egyre gyakoribb beszédtémát jelent a Fallout: New Vegas folytatásának elkészítése.

Fallout: New Vegas Forrás: Bethesda

Ez nem nagy meglepetés annak fényében, hogy a Microsoft még 2018 végén felvásárolta a játékot elkészített Obsidiant, majd 2021-ben a Fallout szellemi tulajdont birtokló Zenimax ernyőcég is a tulajdonába került, így jogi akadálya nincs a projekt megvalósításának. Grubb hangsúlyozta, hogy egyelőre csak fokozódó érdeklődés mutatkozik a potenciális játék kapcsán, az Obsidian erőforrásait meglévő projektek kötik le, a belátható jövőben érdemben foglalkozni sem lesz képes az ötlettel.

A Fallout-rajongók egy hangos tábora szerint a modern részek közül messze a Fallout: New Vegas sikerült a legjobban, amelyet arra alapoznak, hogy ebben a legerősebb a szerepjátékos vonulat. A Bethesda által fejlesztett Fallout 3-hoz és Fallout 4-hez képest sokkal nagyobb gyakorlati jelentőséget kaptak benne a fejlesztett képességek és a meghozott döntések, a specializált helyett minden lében kanál típusú karaktereket készítők rendszeresen két szék között a padlón találhatják magukat benne.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!