PC-n is játszható lesz a Diablo Immortal

diablo immortal videojáték mobiljáték
Diablo Immortal
Vágólapra másolva!
Minden platformon június elején jelenik meg a free-to-play játék.
Vágólapra másolva!

Emlékezetes marad a Blizzard illetékeseinek a Diablo Immortal bejelentése, konkrétan megdöbbentek BlizzCon 2018 résztvevőinek és a szélesebb közönség zsigeri negatív reakcióján. A visszajelzésnek két fő oka volt, egyrészt az érintettek a Diablo IV bejelentésére számítottak, másrészt a különféle piaci szereplők addigra már tettek róla, hogy a free-to-play mobiljáték szókapcsolat hallatán a keménymagos gamer közönség jókora részének reflexből elguruljon a pirulája.

A kínai NetEase által fejlesztett Diablo Immortalnak eredetileg 2019-ben kellett volna megjelennie, azonban ez a mai napig nem történt meg, a Blizzard magyarázata szerint a rajpngók reakcióra válaszul az eredetileg tervezettnél jóval magasabbra tette a lécet. Most végre vége a feszültnek nem mondható várakozásnak, a Blizzard szerint 2022. június 2-án fog megjelenni a Diablo Immortal, ráadásul

nagy meglepetésre Android és iOS mellett PC-n is játszható lesz.

A tájékoztatás szerint az MMO jellege miatt folyamatos internetkapcsolat kell a futtatásához, a mentések pedig a felhőben lesznek tárolva, így a platformok közti váltáskor a gamerek ott folytathatják a játékot, ahol az előző eszközön abbahagyták. Számítógépen az egeres és billentyűzetes irányítás mellett a gamepadezés is támogatott.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!