Vakító fényerőre képes az LG házimozis projektora

lg cinebeam 4k hu915qe házimozi projektor kivetítő
Elméleti síkon a 3700 lumenes maximum fényerejének köszönhetően erős környezeti fényben is jól használható az LG CineBeam 4K projektor
Vágólapra másolva!
A vetítési felülettől húsz centire már háromméteres képátlót kínál a CineBeam 4K.
Vágólapra másolva!

Leleplezte a legújabb csúcs lézerprojektorát az LG, az ultrarövid vetítési távolságú CineBeam 4K (HU915QE) modellel a házimozizást rendkívül komolyan vevő, és sejthetően tehetős közönséget célozza. A 3840×2160 pixel natív felbontású újdonság maximum fényereje 3700 ANSI lumen, így erős környezeti fény mellett is remekül használhatónak bizonyulhat, teljesen kiválthat egy okostévét.

A 3700 lumenes maximum fényerejének köszönhetően erős környezeti fényben is jól használható az LG CineBeam 4K projektor Forrás: LG

A tájékoztatás szerint az ultrarövid vetítési távolságnak köszönhetően a faltól vagy vetítővászontól 5,6 centire 90 hüvelykes, míg 18,3 centire már 120 hüvelykes kép vetítésére képes, kissé érthetőbben 2,3 és 3 méteres képátlókról beszélünk. A projektor kontrasztaránya kétmillió az egyhez, támogatja a HDR-es megjelenítést, a környezeti fény függvényében automatikusan állítja a fényerőt és a kontrasztot.

Az LG okostévéin is megtalálható WebOS rendszerrel szerelt CineBeam 4K fényforrása akár 20 ezer üzemórát is bírhat, a 2.2-es hangrendszere 40W összteljesítményű, eszközök vezetékes csatlakoztatására három eARC-ot támogató HDMI portot és két USB 2.0 kaput kínál.

A gyártó közleménye szerint nem részletezett európai, észak-amerikai és közel-keleti piacokon még a második negyedév során piacra kerül a HU915QE. Az áráról nem adott tájékoztatást, ám az egyesült államokbeli B&H áruházban 5997 dollárért, nettó 2,17 millió forintért már előrendelhető.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!