Olcsón kínál érintőceruzás mobilt a TCL

tcl stylus 5g okostelefon mobilozás
TCL Stylus 5G
Vágólapra másolva!
Sokat kapnak a pénzükért a vásárlók, még az 5G-ről sem kell lemondaniuk.
Vágólapra másolva!

A TCL jóvoltából felcsillant a remény, hogy újból visszatérhetnek az olcsón sokat adó kínai mobilok, miután ilyen vagy olyan okokból, de az elmúlt években elcsendesedtek az efféle készülékekről híressé vált márkák. Az elsőként az amerikai T-Mobile szolgáltatónál debütált TCL Stylus 5G csak 258 dollárba kerül, a nettó 95 ezer forintnak megfelelő összegért ráadásul kimondottan sokat kapnak a vevők.

Többféle feladatot is lehetővé tehet vagy megkönnyítheti a készülék házából kihúzható érintőceruza Forrás: TCL

A nevéből feltehetően már ki is derült a készülék legnagyobb attrakciója, a házába becsúsztatható érintőceruzával érkezik az okostelefon, ami bizonyos feladatok esetén kényelmesebbé teheti a használatát, plusz érdemi rajzolási és kézírási lehetőséget biztosít.

Szerencsére az érintőkijelzőn sem spóroltak a mérnökök, a 6,81 hüvelykes és 2460×1080 pixeles LCD panelje támogatja a HDR-es megjelenítést, a 120 Hz mintavételezési sebességnek köszönhetően pedig nagyon precíz és sima lehet az érintőceruzával történő rajzolás és írás.

A kompakt tablet kategóriát súrolja a 6,81 hüvelykes érintőkijelzőjével Forrás: TCL

A további specifikációk is teljesen rendben vannak az árkategóriát figyelembe véve: 13 MP-es szelfikamera, 50+5+2+2 MP (normál, széles, makró, mélységérzékelő) hátlapi kameratömb, 5G-s MediaTek Dimensity 700 rendszerlapka, 4 GB memória, 128 GB háttértár képezik a repertoárját. A már Android 12-vel érkező készülék 4000 mAh-es akkuja 18W vezetékes gyorstöltést támogat.

Egyelőre nem világos, hogy a TCL Stylus 5G mikor válhat elérhetővé Európában.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!